Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Kezdődjék a visszaszámlálás - BUÉK!

A mai nap az utolsókról szól. Az utolsó munkanap az évben, az utolsó bevásárlás 2015-ben, az utolsó reggeli idén. De ami a legfontosabb: az utolsó buli az óévben! Azonban a buli esetében az utolsókból most elsők lesznek, hiszen ma biztosan átmulatjuk az éjszakát. Az igaz, hogy ma van az év utolsó napja, de hogy ne teljen eseménytelenül ez a nap, készülődjetek, tervezzetek, merengjetek el az éveteken. És este buli, amihez íme pár ötlet. Tartsatok velünk szilveszterkor is!
Készíts kívánság falat!
Lehet ez egyszerű üzenőtábla vagy csak egy csomagoló papírt is felrögzíthetsz a falra, a lényeg, hogy a jövő évre vonatkozó kívánságaidat vagy fogadalmaitokat írjátok fel az utókornak.

A fogadalmakat egy ilyen díszes üvegben is összegyűjtheted.

Visszatekintés
Az óév utolsó napja remek alkalom a visszatekintésre. Milyen jó dolgok történtek veled az idén? Nehéz feleleveníteni a tavaszi vagy nyár eleji eseményeket, pedig akkor is biztos megestek veled a jó dolgok. Hogy ne járj így jövő év végén, készíts egy üvegbe tollat, papírt és legyen ez a jó dolgok gyűjtőhelye a következő szilveszteri visszatekintéshez. Ha vendégeid jönnek ma este, adj nekik is egy ilyen üveget.

Másik remek módja a visszatekintésnek ez a játék, ahol a kártyákon különböző kérdések szerepelnek és mindenki megadhatja a saját válaszát. Minél többen játszátok, annál jobb!

Bingó!
Mit szóltok egy kis játékhoz? Ezzel az újévi bingóval biztosan remek hangulatot varázsoltok. Kinek lesz először bingója?

Csók szett
Készíts - akár ajándékba is - csók szettet. Aztán ha elüti az óra az éjfélt - ki tudja, talán jó hasznát veszi a megajándékozott a csomagnak...

Lufi bombák kioldva!
A buli hevében húzd meg a kioldót a lufi tartón és hagyd, hogy mindenki gyerekké váljon és önfeledten játsszon a lufikkal.

Hagy szóljon!
Egy buli minél hangosabb, annál jobb! Jöhet papír trombita vagy a házi készítésű zajkeltő eszközök. Mindegy, csak jó hangos legyen.

 Vagy akár buborék fólia, mint hangszer? Találjatok ki hozzá egy jó kis dallamot és azt kell elpattogni :) 

Neon őrület
Mostanában egyre több helyen látni ezeket a neon pálcákat, amiket megtörve a sötétben világító fényeket kapunk. Karikává formálva karkötőként vagy nyakláncként is viselhetjük, de játszhatunk is velük. A pezsgős üveget használva jó kis célbadobós játék kerekedhet belőle.

A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat és zárjátok méltón az évet. Legyen ez idén az utolsó bulitok! További inspirációkat itt találsz:
- ragyogó szilveszteri ötletek
- szilveszteri (t)ennivalók
- kreatív szilveszteri dekoráció
Kezdődjék a visszaszámlálás - BUÉK! Reviewed by Unknown on 7:30 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.