Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Készíts házilag díszt a karácsonyfára

A kézzel készült ajándékok mellett már többször emeltünk szót. Sok pozitív hatása közül az egyik, hogy amíg készíted, addig arra a személyre gondolsz, akinek adni fogod. Ezt a szeretetet "beleszövöd" az ajándékba. De említhetnénk a társaság kovácsoló szerepét is, ugyanis barátokkal együtt sokkal kreatívabb az ember, jobban esik a munka. Úgyhogy kreatívkodjunk! Ha pedig nekiállunk, akkor készítsünk akár magunknak, akár másoknak tartós, maradandó ajándékot, amellyel a karácsonyfánkat vagy a lakásunkat díszíthetjük fel évről évre.Ti szeretitek a "hasznosból hasznosat" megoldást? Akkor tetszeni fog, ahogy a borsmenta cukorka átalakul hópehellyé vagy csillaggá.

Egyszerű és milyen cuki ez a sok kötött sapka! Pár perc és maradék fonal kérdése csupán.

Szintén az imént említett karton és fonal kell ezekhez a díszekhez is.

Megtaláltuk a "téli fagyi" karácsonyfára való verzióját.

Ahol él a háztartásban 10 év alatti gyermek, ott meg merem kockáztatni, hogy Walt Disney is annyira van jelen a család életében, mintha velük élne... Nekik szól ez a gyűjtés, hogyan készítsünk díszeket a kedvenc mesehős megelevenítésével.


Rusztikus díszekből kínál gyűjtést az alábbi oldal. Van itt rengeteg féle alapanyag: textil, termés, fakorong, filc, gomb. Keressétek meg köztük a kedvenceteket! 

Nálunk az előző gyűjtésből a rugókból készült hópehely lett a győztes.

Melyik nagyszülő ne érzékenyülne el ennek a gömbnek a láttán? Készítsünk a család minden tagjáról egyet-egyet.

Mekkora ötlet! Igazi kreatív tündér tipp karácsonyfa díszre: a kifolyt ragasztó pisztoly töltetből készíts hóembert :o)

Állj neki és idén készíts velünk karácsonyfa díszt - ajándékba, magadnak vagy csak úgy, szórakozásból. További megvalósításra váró ötleteket itt találsz:

Készíts házilag díszt a karácsonyfára Reviewed by Renáta Sarkadi-Marton on 7:15 Rating: 5

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Annyira megihlettek, amiket felraktok, hogy lehet, hogy az idén megpróbálom az egész karácsonyfát DIY megcsinálni, találtam is egy jó kiindulási pontot, ti csináltatok már ilyesmit? http://lakberinfo.hu/stilus/design-targy/2014-12-04-egyszeru-es-nagyszeru-szinezheto-karton-karacsonyfa/

    VálaszTörlés

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.