Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Ruha-sziget

Ebben a bejegyzésben bemutatkozik egy régi ismerősünk, a Ruha-sziget webhop.

 Úgy gondolom, abban egyetértünk, hogy a férfiak nagy részének nem tartozik a vágyálmai közé a ruhavásárlás. Hisz’ még első gyermekük érkezésekor is a babakelengye beszerzésre is hamar ráunnak a sokadik bababolt után, nem igaz?
Egészen más a helyzet Tamással, aki Ruha-sziget egyik üzemeltetőjeként, most már profi módon meg tud különböztetni egy napozót egy bodytól. Sőt, egy babaruháról szempillantás alatt – egy ruházati eladót megszégyenítő módon- a márkáját is megmondja.


Hogyan került ilyen közeli viszonyba Tamás, férfi létére, a babaruhákkal? Mivel feleségének várandóssága alatt végig titok volt mindkét kisbaba neme, ezért párjával nem is vásároltak be babaruhákból a szülés előtt. Így aztán szülés után Tamásra hárult a babaholmik beszerzése. Hirtelen a bababoltok polcai előtt találta magát, ahol a falatnyi tipegők és fodros bodyk közül kellett összeválogatnia a ruhákat az újszülött jövevények részére.
Apukaként, maga is többször megtapasztalta már, hogy akár egy  szimpla hétköznapi vacsorázás alkalmával is a teljes étlap ott díszeleg a gyerekek pólóján, valamint azt is, hogy mennyi időt tud elvenni egy-egy jó minőségű gyerekruha vásárlása. Nem beszélve arról, hogy két gézengúzt magunkkal cipelni és ruhapróbára bírni őket egy üzletben, néha felér egy túlélőshow-val.
Ruha-sziget egyik megálmodójaként napi szinten részt vesz a webáruház munkájában, vagyis babaruhát válogat, szortíroz, minősít és ha kell fotózza is azokat. Saját párját is ő győzte meg, Ruha-sziget webáruház megteremtéséről, mert úgy véli, sok időhiánnyal küzdő anyuka keresi az egyedi, minőségi, ám kedvező árú babaruhákat.


Bő fél éves előkészület előzte meg a webáruház elindítását. Sok beszállítót leteszteltek, mire megtalálták melyik angol cég nyújtja számukra a legmagasabb minőségű használtruhákat. Biztosak lehetünk benne, hogy a legjobb kezekben van ez a webáruház, hiszen Tamás szakmáját tekintve minőségbiztosítási mérnök, ahol pedig a precizitás, a korrekt munkavégzés, szigorú szabályok alakítják munkavégzésének fő gerincét.

A maga elé kitűzött célt pedig úgy gondolja, már elérték, hiszen nem a profit volt a fő szempont, hanem az hogy Ruha-szigetet magukénak érezzék a vásárló anyukák. Többek között büszke arra is, hogy munkát tudott adni egy GYES-en lévő anyukának, amint a cégnek erre alkalma nyílt. A sok kedves visszajelzés élteti Ruha-szigetet és ad erőt a mindennapi munkájukhoz. Amikor csak módjuk van rá ajándékot csempésznek a csomagokba a ruhácskák mellé vagy a szállítási díjat átvállalják ajándékként.

Ide kattintva megnézhetitek oldalunkat.

Ruha-sziget Reviewed by Unknown on 3:40 Rating: 5

1 megjegyzés:

  1. Csodálom ezt a cikket a jól kutatott tartalmakról és kiváló megfogalmazásról. Olyan részt vettem ebben az anyagban, hogy nem tudtam abbahagyni az olvasást. Lenyűgözött a munka és a készség. Nagyon szépen köszönöm. eladó munkaruha magyarország

    VálaszTörlés

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.