Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Ajándékok az utolsó pillanatban

Ma még nyitva vannak a boltok. Előtted áll a holnapi nap teljes egészében. Amíg fő a kocsonya vagy pácolódik a hús, addig van még időd elkészíteni egy-két apró ajándékot, amelyekre csak pár percet kell szánnod.Elsőként nézd meg videónkat, amelyben pont ilyen ajándék ötleteket állítottunk össze nektek. Van itt hógömb, rénszarvasos keverőpálca vagy meglepő csomagolási ötlet konyhai eszközökhöz. De itt találod ennek a márványos bögrének az elkészítési útmutatóját is.

A gyümölcs, a vitamin mindig jó ajándék. Így csomagolva akaszthatjuk a szomszédunk ajtajára is, biztosan fog örülni neki.

Gondoltatok már arra, hogy a folyékony szappan is lehet ajándék? Ha így felöltöztetitek a dobozát, akkor nem is olyan vad ötlet.

Nálatok kapnak ajándékot a házi kedvencek is karácsonykor? Bár a kutyánk biztosan veszi rossz néven, ha nem karácsony este kap meglepit, de hát ő is családtag... Készíts neki egy ilyen esernyőt, ha már úgyis folyton az eső esik télvíz idején is.

Méhviasz lapot és kanócot bármelyik kreatív hobbi boltban vásárolhatunk. A gyertya elkészítése pedig gyerekjáték. És nem mellesleg hatalmas élmény, ahogy a lapok életre kelnek a kezünk melegétől és betölt mindent a méz finom illata...

Szintén gyertya, csak ezúttal egy felirattal, rajzzal tesszük egyedivé.

Maradva a gyertya vonalon: nagyon meghitt, személyes ajándék ez a fényképes mécsestartó.

Ki ne került volna már olyan helyzetbe, hogy egy kis édességhez való jutás vészhelyzeti kérdés volt? Ilyen esetekre kínál megoldást a most következő ajándékötlet.

A rénszarvas alakban meghajtott törölköző egy szappant rejt magában.

Ha már fürdőszoba, akkor ez a cukros-fahéjas testradír nagyon egyszerű ajándék - és biztosan minden barátnőnk oda lesz érte.

Zárásként mit szóltok egy kis barkácsoláshoz? Na nem nagy dologra kell gondolni, csak egy-két vágás fűrésszel, pici ragasztás, csiszolás és a végeredmény egy gyűrű!

Sikerült inspirációt adnunk az utolsó pillanatban? Ha tetszett a válogatás, akkor ezeket se hagyd ki:
- ajándékok gyerekeknek
- utolsó perces ajándékok tavalyról
- ajándékok férfiaknak
Ajándékok az utolsó pillanatban Reviewed by Unknown on 5:00 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.