Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Változatos adventi koszorúk, minden méretben

Az advent a várakozás időszaka, amit egy csodálatos hagyománnyal, az adventi koszorúval erősítünk meg. A karácsony előtti 4 vasárnapon egy-egy gyertyát meggyújtva üli körbe a család a koszorút és készül az év talán legszebb és legmeghittebb ünnepére. Hozunk nektek ilyen koszorúkat, amelyek közül néhány kilóg a hagyományos kör alakú sémából és láthattok meghökkentő méretű adventi dekorációt is. Lássunk neki együtt ennek a gyönyörű időszaknak, tartsatok velünk!


Nagyon meghitt hangulatot áraszt és egyben érzékelteti az évszak sajátosságait ez a kötött csoda. Kedves, aranyos megoldás.

Egyszerű, természetes, nincs túl díszítve. Szerintünk pont ettől gyönyörű.

Nézzétek, milyen ötletes ez a megoldás! Ilyen betűs gyöngyöket bármelyik hobbi kellék boltban beszerezhetünk, spárga pedig biztosan van otthon. A látványt a szárított gyümölcsök és élő növények keverése teszi még játékosabbá.

Pár, különböző vastagságú bot, fapálca vagy seprűnyél és már készen is vagyunk a koszorú alapjával.

Ti szeretitek a betont, mint anyagot? Mi nagyon. Ezért tetszik annyira ez a különleges megoldás.

A kemény beton után jöjjön a puha mézeskalács. Igazi kézműves remekművet ez a koszorú. Nem hiszem, hogy lenne valakinek szíve beleharapni, inkább élvezzük mellette a gyertyák hangulatát.

Váltsunk méretet és tekintsünk ki a nagyvilágba. Lássunk pár variációt igazán nagy léptékű koszorúkra, melyeket advent alkalmából készítettek el. Elsőként a York Minster apátság csodálatos koszorúja a kupola alatt.

Bécsben a Stephansdom egyik tornyát ez a koszorú díszítette pár éve.

Nézzünk szét saját házunk táján is. Íme egy kör alakú szalmabála építmény Palinból (Nagykanizsa mellől), amit fenyő gallyakkal és gyertyákkal feldíszítve készítettek egy időszakos díszt a falu főterére - rekordot állítva ezzel.

És végezetül nem csak földön és levegőben láthatunk hatalmas koszorúkat, hanem a vízen lebegve is. Mint azt Hévízen megmutatták.

És végezetül valami, ami nem is koszorú, mégis adventi. Csak a gyertyák. Illetve azok sem. De mégis tökéletes zárása ennek az adventi koszorú gyűjtésnek.

Kinek kicsiben, kinek nagyban, de lassan el lehet kezdeni készíteni az adventi koszorúkat! Adunk még pár tippet, hogy milyen is legyen idén a koszorú:
- egyedi adventi koszorúk
- készíts adventi gyertyát (videó)
- ha nincs időd, legyen "instant" koszorúd


Változatos adventi koszorúk, minden méretben Reviewed by Unknown on 8:00 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.