Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Közeleg a mikulás - lássunk pár ajándék ötletet a gyerekeknek

Hamarosan itt a mikulás, ha nem csak édességet szeretnénk a gyerekünknek ajándékba, akkor hoztunk pár ötletet, mit készíthettek el saját kezűleg akár még ebben a hátra lévő pár napban is. Ha nem mikulásra, akkor karácsonyra is remek ajándékok lehetnek belőlük. Nézzétek végig válogatásunkat a tuti ötletekért!Nálunk úgy van, hogy a gyerekek mindig ott játszanak, ahol mi vagyunk. Így ez általában a konyha és környéke. És gyakran főzőset-sütőset játszanak, utánozva ezzel minket. Ha ti is így vagytok ezzel, akkor ez a szivacsból "sütött" torta biztosan el fogja nyerni a gyereketek tetszését.

Ha már konyha, akkor a másik szuper ajándék a gyurma. Készítsetek otthon gyurmát házilag, csomagoljátok egy csinos befőttes üvegbe, díszítésnek pedig egy kiszúró forma illik legjobban hozzá.
A gyurma készítését itt találjátok!
 
 

Sajnos az utóbbi időben nem esik mikuláskor a hó. Lehet, hogy idén lesz hó, de hogy a télen valamikor fog havazni, az szinte biztos. Készüljünk előre és állítsunk össze hóember készítő készletet, hozza ezt a mikulás ajándékba.

Mérges madár rajongók figyelem! Itt a házi készítésű küldetés: terítsd le az összes malacot egy lövéssel.

Kisiskolás gyermekünk biztosan örülni fog ennek az ajándéknak. Ha eddig még nem mertünk belevágni varrási munkába, akkor itt a remek alkalom: jó szabásminta, alapos leírás, részletes fotók lesznek a segítségünkre.

Ha már rászántuk magunkat a varrásra, akkor itt egy igazi kislányos ajándék.

Ha már lányos ajándékoknál tartunk, akkor melyik kislány ne örülne egy ilyen koronának? Csipkéből könnyen megvalósíthatod.

Ne csak kislányos, hanem kisfiús ajándékokat is nézzünk párat. Ez a dinoszaurusz birodalom mindent magába foglal, amire csak az őslényeknek szüksége lehet.

Ez a szuper-gyerek ruha is nagyon menő lesz a fiúknál.

További inspirációkért keresd fel ezeket az oldalakat is:
- mikulás, mikulás, még több mikulás
- reggeli mikulás napján
- apró ajándékok gyerekeknek


Közeleg a mikulás - lássunk pár ajándék ötletet a gyerekeknek Reviewed by Unknown on 8:00 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.