Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Hagyományos színek a karácsonyi asztalunkon

Téli asztaldekoráció után most lássunk pár inspiráló ötletet, amelyeket magunk is könnyen megvalósíthatunk az otthonunkban a karácsonyi vacsora vagy vendéglátás alkalmából. Nem kell nagy dolgokra gondolni, pár gyertyatartó, gyertyák, díszgömbök és faágak. Az egyszerű étkészletet és fehér terítőt könnyen feldobhatjuk, ha a kiegészítők színét ügyesen választjuk meg: esetünkben a karácsony hagyományos színeivel. Nézzétek meg, milyen inspirációt hoztunk Nektek a piros-fehér-zöld színvilágból.


Jöjjön elsőként a piros-fehér kombináció. Itt a piros csillagok és a fehér hópelyhek nagyon jól kiegészítik egymást. Különösen szép, ahogyan az asztali futóban és mécsestartóban visszaköszön a csillagminta.

Nagyon kedvesek ezek a pingvinek és igazi téli hangulatot varázsolnak az asztalra. Az ünnepeket a csillogó és bohókás díszek jelzik.

Hozzuk be a karácsony másik színét, a zöldet is: ezekkel a fenyőfákkal és zöld illatosító gyöngyökkel.

Szintén a három karácsonyi alapszínre épül ez a csábító desszertes asztal dekoráció. A különböző magasságokat egyszerűen, ajándékként becsomagolt dobozokkal érték el. A három koszorú nagyon jól mutat ez előtt a fehér mintás piros háttér előtt.

Keverjünk hozzá egy kis természetet. Ha nem ültetett, hanem büfés vacsora partit adunk a barátainknak, akkor íme egy csodás ötlet, hogyan tudjuk felhasználni a kertben talált ágat a dekorációhoz.

És ha már természet, akkor ezt a csodálatos, farönkből készült vázát nem lehet kihagyni. Az asztalterítő színe finoman visszaköszön a virágok színárnyalatában. Elegáns és különleges.

Tegyünk gyertyát mindenhová! Legyen szó talpas pohárról, vázáról vagy sorsológömbről - a gyertya mindenhol jól mutat és feldobja az asztalt.

Reméljük, tudtunk segíteni, hogyan dobd fel a karácsonyi asztalod! További klasszikus ötleteket itt találsz. Ha mégsem ezeket a színeket kedveled, akkor íme néhány inspiráció:


Hagyományos színek a karácsonyi asztalunkon Reviewed by Unknown on 8:27 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.