Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Borítsd fénybe a házad és a kerted

Ahogy egyre rövidülnek a nappalok, úgy vágyunk minél több fényre. Legyen szó lámpásról vagy gyertyáról, szeretjük a melegséget, amint a fény beragyogja az otthonunk környékét. Múlt héten az ajtónkat dekoráltuk ki, most lássuk, milyen ötleteket hoztunk Nektek a ház homlokzatának és a kertnek a kidíszítésére. Lesz itt szolid és túlzóan állatos-fényes megoldás. Gyertek, borítsuk fénybe a ház frontját!


Induljunk ezzel az egyszerű, karikára felfűzött lógó füzérrel. Az ajtónk elé függesztve mozognak a füzér szárai, mint egy szélharang.

Másik nagyon szép megoldás, ha a kaspókat, amelyekben nyáron virágok díszelegnek, most sem vesszük be a tornácról, hanem ha hótól védett helyen van, megtöltjük finom eleséggel a madaraknak és erre helyezzük az égősort. Ha éri a hó, akkor ilyen szép díszeket, csillagokat tehetünk bele.

Amikor a tejesember nem az ajtó elé teszi le az üvegeket...

Ha vendégeket várunk, itt egy egyszerű megoldás a bejárat hangulatossá tételére. Ilyen papírzacskókat nem csak bolti dekorációval vásárolhatunk, hanem mi is készíthetünk saját kezűleg. Ha igazi gyertyát használunk, akkor javasolnánk egy mécsestartót vagy befőttes üveget is a papírba, de ledes mécsessel egyszerűbb dolgunk van.

Közeleg a rénszarvasos szánok ideje, így innen sem maradhat ki egy ilyen megvalósítás.

Van, akinél nem a rénszarvas húzza a szánt, hanem a traktor. Akkor ők a traktort dekorálják.

Nézzünk most egy homlokzat megvilágítást - a szolid verzióból.

Gondoltad volna, milyen egyszerű egy ilyen színes fénygömböt készíteni? Ha nem hiszed, nézd meg magad. Pár méter tyúkháló kérdése csupán.

És végezetül essünk túlzásba, legyen szó fényekről, hóemberről, fenyőfáról vagy bármiről, ami a karácsonyt idézi. Elvégre karácsonykor semmi sem sok.

Nektek melyik megoldás tetszett a legjobban? További ötletekért kattints ide:
- Egyedi gömblámpasor
- Így világít a  nagyvilág - kitekintés fényesség ügyben
- Hangulatos téli kertekBorítsd fénybe a házad és a kerted Reviewed by Renáta Sarkadi-Marton on 8:00 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.