Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Induljon az ünnepi szezon!

Az év legszebb időszaka és legmeghittebb ünnepe a karácsony. Sokkal boldogabb lenne az életünk, ha az év minden napján ünnepelnénk - tehát ünnepeljünk minden nap! De addig is: készüljünk együtt a karácsonyra! A tavalyihoz hasonlóan idén is rengeteg ötlettel állunk elő. Éljük át idén is együtt ezt az időszakot és ünnepeljetek velünk! Elsőként jöjjön egy apró ajándék, hogy elmondhassuk magunkról: TÉNYLEG elkezdtük a karácsonyi készülődést!

Készítsünk pillangót! Gyors, egyszerű, mindenki örül neki. A szemből és a zsenília szálakból vásárolj nyugodtan nagyobb mennyiséget, még idén el fog fogyni. Fog kelleni hozzá egy fa ruhacsipesz. Ezt lehet festeni, dekor tapaszozni, dekupázsolni. Mehet rá a szem, a csáp, majd egy zacskóban valami finomság. Csoki, cukorka, müzli vagy gyümölcs. És kész!


És hogy ne csak a lányoknak kedvezzünk, itt egy plusz ötlet kisfiúknak: mágneses csipesz repülő.

Viszont most, hogy már kész a MŰ (csupa nagy betűvel), a legnehezebb, hogy megőrizd karácsonyig. És most jön a csavar a dologban: az elkészült remekművet add oda valakinek! Meglátod, milyen hatása lesz! Add azért, mert gondoltál rá. Add azért, mert adni öröm. Add azért, mert ma van a héten az első szerda... Mindegy, csak add oda és varázsolj vele mosolyt egy arcra.

Még több ötletre vágy? Látogasd meg ezeket az oldalakat is:


Induljon az ünnepi szezon! Reviewed by Unknown on 12:14 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.