Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Csodás díszben pompázik a bejárat

Ahogy egyre hűvösebbre fordul az idő, úgy jön meg a hangulatunk a karácsonyhoz. Kezdjük a készülődést az ajtónk díszítésével. Hoztunk nektek sok ötletet, nem csak koszorút, hanem mindenféle ajtódíszt. Lesz itt toll-boa, ágak, csipke és természetesen igazi karácsonyi hangulatú üvegdíszek. Kattintsatok a tovább gombra és nézzétek meg a szépséges téli ajtódíszeket, nem érdemes kihagyni őket nagyon inspirálóak.A piros a karácsony színe, melengeti a szemet és a lelket is. Ahogy ez az őszt idéző bogyós kosár is. Nagyon egyszerűen elkészíthető némi drót, egy kis szalag, rengeteg gyöngy és nyírfa gallyak segítségével. És még csak el sem veszti a szépségét, ahogy beáll a fagy.

Hogy tetszik ez a csupa pihe-puha csoda? Szinte kedvünk támad megcirógatni. Érdekessége a puha fehér kontrasztja a merev, szabályos piros kerettel.

Elő a régi korival és pár ág kíséretében mehet is az ajtóra. 

Ez a horgolt hópihés ajtódísz nagyon szép és letisztult. Ezen az oldalon további hópelyhes ötletek várnak rátok, legyen szó asztaldíszről, girlandról vagy akár a korlát feldíszítéséről.

A hó témánál maradva: nem csak pehely, hanem hóember formájában is szeretjük a havat.

Még egy hóember. Mit szóltok a nyakába kötött sálhoz - vagyis harisnyához?

Kell hozzá egy kis ügyesség, hogy a nyírfa ágakat megfelelő szögben vágjuk le, de a végeredmény nagyon hangulatos. Egy kis zsákvászon, szalag, művirág és kész.

Próbáltatok már gallyakból, ágakból szabályos kör alakot fonni? Hát nem egyszerű. Akkor négyszögesítsük a kört és legyen inkább ez az ablak forma, a kis madárral.

Egyszerűség után tiszta karácsony. A piros 1000 árnyalata, a cukorka, a csillogás.

Van, amelyik a kedvencetek? Itt találtok további ajtódíszeket:
Csodás díszben pompázik a bejárat Reviewed by Unknown on 8:00 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.