Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Krétatáblás karácsonyi ötletek

A krétatábla nagyon népszerű, nemcsak a különleges megjelenése, hanem praktikussága, és könnyen elkészíthetősége miatt is. Krétatábla festéket már lassan a szivárvány minden színében beszerezhetünk, könnyű vele dolgozni, és tényleg tartós és szép eredményt kaphatunk. Most olyan ötleteket gyűjtöttünk csokorba Nektek, amiben a krétatábla a központi téma, de mégis karácsonyiak. Lesznek ingyen letölthető nyomtatni valók, kézműves ötletek, és csomagolási tippek, kezdjük is el!

Ingyenes letölthető, több méretben is kinyomtatható karácsonyi krétatábla felirat, melyet egy csini képkeretbe helyezve lakásunk díszévé tehetünk!


Fekete csomagolópapírra fehér lakkfilccel, vagy festőtollal irkálva szintén krétatáblás hatást érhetünk el. Az oldalon rajz sablonok is találhatók, mellyel minden csomagolást egyedivé varázsolhatunk!

Ajándékba készíthetünk krétatáblás bögréket is! Így nem kérdés mostantól, hogy ki mit kér reggelire, vagy használhatjuk egyszerű üzenőtáblának is!

Amennyiben cuki háromszög zászlókból álló girlandok rabja vagy, akkor íme a következő dekorációs ötlet! Letölthető, karácsonyi, krétatáblás girland!

Egyszerű barna csomagolópapírba bújtatott ajándékainkat remekül feldobja egy krétatábla ajándékkísérő címke. Nekünk nagyon tetszik!

Ha van régebbről egy krétatáblánk (ha nincs, gyorsan készítsünk így), rajzoljunk fenyőfát rá!

Sima fehér, kartonpapír alátétet fessünk be krétatábla festékkel, fehér akril festő tollal (deco painter toll) rajzoljunk rá karácsonyi mintát. Karácsonyi ajándékkísérőnek, vagy karácsonyfa dísznek is remek!

Készen kapható falapot fessünk be krétatábla festékkel, és készen is van a remek karácsonyi ajtódíszünk!

Még több karácsonyi ötletért kattints!
Csodaszép karácsonyi ajtódíszek
Különleges, alternatív karácsonyfák
Újrahasznosított ajándék csomagolások
Krétatáblás karácsonyi ötletek Reviewed by brandtdia on 8:00 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.