Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Karácsonyi visszaszámlálás, vágjunk bele!

Elérkezett az idő, mostantól gőzerővel készülődhetünk az év legszebb ünnepére! Mostani bejegyzésünkben olyan egyszerűen elkészíthető papír dekorációkat gyűjtöttünk Nektek csokorba, mely tényleg mindenkinek meghozza a kedvét egy kis hajtogatáshoz, vagdosáshoz! Elő az ollókkal, színes papírokkal, gurigákkal és a ragasztókkal. Nagyobbacska gyerekeinket akár bele is vonhatjuk a dekorációk elkészítésébe, egy jó tea mellett beszélgessünk velük, és közben élvezzük, hogy együtt vagyunk!

A nagy klasszikus papír guriga, melyről már talán minden bőrt lehúztak… Vagy mégsem? Ilyen cuki Mikulás dobozokat még tuti nem csináltatok a gurigákból!

Sima zöld fénymásoló papír, egy jó éles olló, ez a leírás, és máris sorozatban készülhetnek ezek a szép fenyőfák! 

Elsőre talán nem olyan egyszerű, de ha belevágunk, és meghajtogatjuk ezt a fát, bizony hamar rájövünk, hogy milyen gyorsan megvan. Akár karácsonyi üdvözlőlapként is elküldhetjük szeretteinknek, barátainknak.

Így, hogy tényleg lassan minden utcasarkon LED-es mécseseket lehet kapni, így bátran ajánljuk Nektek, hogy készítsétek el ezt a varázslatos kisvárost!

Nemcsak az angyal pontos elkészítését, hanem a dobozka meghajtogatását is megtaláljátok ezen az oldalon. Amilyen letisztult vonalú, olyan szép.

Sima papírból hogyan is lehet ilyen 3D csillagokat hajtogatni? Egyszerűen, mutatjuk hogyan!

Karácsonyi mintás, vagy akár sima fekete-fehér újságpapírból is elkészíthetjük a papírkúpokat, melyet utána szépen egymás után egy kör alapra helyezve megkapjuk ezt a meseszép kopogtatót.

Még több ötletért kattints!
Divatos ékszerek ünnepi és hétköznapi alkalmakra
Dekorálj almával - eredeti, egyszerű, különleges
Karácsonyi visszaszámlálás, vágjunk bele! Reviewed by brandtdia on 15:22 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.