Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Csodaszép karácsonyi ajtódíszek kavalkádja

Karácsonykor azokat is elkapja a dekorálási vágy, akik amúgy év közben nem annyira lelkesek. Az ajtódísz, más néven kopogtató, igazán olyan projekt, melybe minden idénydekoráló belevághat. Szerintünk. De persze a lelkes, egész évben ajtódíszítő Olvasóinkat sem szeretnénk kihagyni a mostani írásunkból, válogassanak ők is kedvükre, hogy melyik koszorúval öltöztetik ünnepi díszbe ajtójukat, vagy falukat a lakásban!

Filcgolyókkal díszített színpompás kopogtató, elolvadtunk tőle. Fontos, hogy ezt a koszorút csak fedett lépcsőházban, vagy beltéren használd. 


Folytassuk egy relatív egyszerűvel, textil filc csíkokat kell egy koszorú alapra rögzítenünk. A végén apró masnival tegyük fel az i-re a pontot.

Maradjunk a textilfilcnél, de bonyolítsuk meg egy picit. Levélke formákat vágjunk ki, és egymásra rétegezve ragasszuk fel. Egyszerű, mégis nagyon ünnepi dísz.

Egy cseppet nehezebb pálya. Fakorongokkal is díszíthetjük a csupasz koszorú alapunkat. Fa korongot készen is kaphatsz jobb kreatív hobbi boltokban, de egy ügyes kezű férj, apuka, após is előállíthatja egy nagyobb husángból.

Következő egyszerű és nagyszerű ötlet, sima koszorúalapra fehér karácsonyi boa-t tekerünk, és egy csinos, színben illő szalagnál fogva lógatjuk fel.

Ebbe a pirosra festett zsákvászon kopogtatóba azonnal beleszerettünk. Zsákvásznat, ha esetleg nem kapnál, az általad megálmodott színben, sima Colombus textilfestékkel remekül bármilyen színűre megfesthetsz. Utána már csak fel kell csavarnod egy alapra, és pár bogyóval díszíteni.

Picit időigényesebb, mint a fentiek, de egyszerűnek ez is nagyon egyszerű. Hungarocell golyókat karácsonyi hangulatunknak megfelelő fonallal tekerünk körbe, majd egy koszorú alapra rendezzük.

A talán legmunkaigényesebb koszorúval zárnánk a sort. Egyszerű elkészíteni, de sokat kell hozzá csomagolni :). Apró, kiürült, akár gyógyszeres dobozokat is csomagoljunk be csinos papírba, majd rendezzük egy koszorú alapra. Meseszép!


Még több karácsonyi ötletre vágysz? Kattints!
Csodaszép karácsonyi ajtódíszek kavalkádja Reviewed by brandtdia on 8:00 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.