Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Különleges októberi dekorációs ötletek

Nemcsak levelekkel és tökökkel dekorálhatunk ősszel, hanem a színekkel játszva remek hangulatot teremthetnünk. Alapanyagként rengeteg termést, tobozt is használhatunk, fessünk, keressük az ősz színeit, a narancsot, barnát, zöldeket. A végeredmény igazi színpompás otthon lesz, megláthatod.

Gabona koszorú, zsákvászonnal, remek párosítás. Egy egyszerű drót koszorúalapra dolgozzuk rá a kisebb csokrokba rendezett búza vagy bármilyen más gabona kalászait, majd a végén díszítsük a kopogtatónkat egy zsákvászon masnival. Mivel mind a gabona kalászok, mind a zsákvászon elég szöszölős, így kültéren dolgozzunk, és kültéren is lógassuk ki a kopogtatónkat!


Elő a festék spray-vel, és pár kiürült üveggel. Fújjunk először fehérre, majd narancsra és végül citromsárgára. De más őszi színekkel is bátran kísérletezzünk!

Lassan véget ér a befőttek, lekvárok befőzésének szezonja, és biztos Nálad is akad pár olyan fedő, amit már nem tudtál felhasználni. Gyűjtsd őket össze, és kösd csokorba. Csinos kis tökdekoráció születhet belőle.

Aki varr, vagy kézimunkázik tudja, hogy mindig van maradék anyag. Ha ezeket mindig elrakjuk, akkor bizony igazi kis aranybányát hozhatunk létre, ha ilyen famintás párna huzatot szeretnénk varrni például.

Ki szereti a kávét? Ugye majdnem mindenki? Akkor biztos ismeritek a régebbi típusú kávéfőzőkhöz kapható filterpapírt is… Nos, abból is remek őszi dekoráció készíthető, nézzétek csak...

Mi kell egy igazán őszi hangulatú asztalhoz? Egy üvegváza, melyet telepakounk az ősz kincseivel. Tök és fenyőtobozok, pár őszi ág. Mesés hangulatot ad!

Igazán meglepő ajtódísz, kopogtató készíthető néhány pár forintos papír poháralátétből. Némi őszi hangulatú papír, egy kevéske szalag, és készen is vagyunk.

Örök klasszikus, és a kombinációk tárháza megunhatatlan. Itt most makk került az üvegbe a gyertya mellé. De használhatunk narancsos árnyalatú vörös lencsét, vagy sima barnás lencsét is a gyertya körül!


Még több őszi dekorációt itt találsz:

Különleges októberi dekorációs ötletek Reviewed by brandtdia on 17:00 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.