Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Hangulatos ajtódíszek októberre

Ilyenkor ősszel, amikor egyre több időt töltünk otthon, mert az időjárás nem mindig engedi, hogy kimozduljunk, akkor szívesebben barkácsolunk apróságokat, díszítjük otthonunkat. Most meseszép, őszi kopogtatókat gyűjtöttünk Nektek egy csokorba, válasszatok és készítsétek el, amelyik leginkább tetszik Nektek!

A zsákvászon remekül illik az ősz durvaságához, és színével is remekül adhatunk októberi hangulatot. Egyszerű virágkötészeti alapra húzva pedig ilyen cuki kopogtatónk lehet.


Nem fogjátok elhinni, hogy ez az ajtódísz miből készült! Műanyag kanalakból! Komolyan! Érdemes megnézni a leírást, fantasztikus.

A kukorica csuhét eddig ilyen célra tuti nem használtátok, így most megmutatom, hogy hogyan lehet ilyen meseszép, napocskára emlékeztető őszi ajtódíszt készíteni.

Tobozokból annyi, de annyi szép dolgot barkácsolhatunk, most próbáljuk ki ezt a kopogtatót. Igazán mutatós, és ha ügyesen csomagoljuk el, akkor jövőre újra kirakhatjuk.

Az utolsó nyári napsugarak emlékét hozhatja ajtónk ez a botokból és textil virágokból készített ajtódísz.

Bohókás, filcvirágos kopogtatót is barkácsolhatunk, ha van némi csíkos anyagmaradékunk, és pár textil darabkánk.

Szerencsére az idén sokáig volt szép idő ősszel, így a hortenziák is sokáig virágoznak. Szedjünk pár szemrevaló, nagyobb virágot, és készítsünk belőle őszi ajtódíszt. Meseszép lesz!

Ha nincs időnk, kedvünk sokat pepecselni, akkor pedig nézzük meg ezt a leírást, pár bot és kész kiegészítő segítségével cuki almás, baglyos kopogtatót készíthetünk.


Még több őszi dekorációs tippet itt találsz:
Dekorálj almával
Falevelekből készíthető vidám dekorációk
Meseszép tökvázák

Hangulatos ajtódíszek októberre Reviewed by brandtdia on 11:56 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.