Top Ad unit 728 × 90

Csináld Magad Öztltletek

karácsony
próba

Dekorálj almával - eredeti, egyszerű, különleges

Alma egészséges. De ezen kívül szép is, és ilyenkor ősszel igazán remek alapanyag nemcsak a konyhában, hanem dekorációink elkészítésében is. Kedvünkre válogathatunk a piros, sárgás-piros, zöld, sárga héjú gyümölcsök között. Munka közben, ha megeszünk párat, semmi bajunk se lesz, sőt :)! 

Almából kopogtatót, fali díszt? Miért is ne? Nincs másra szükségünk mint egy erős hungarocell karikra, melybe az előre bedrótozott almákat szúrhatjuk. Az almák közé pár szőlőkacsot rejtve minden rés kitölthető!


A lepattogzott zománcos lavór a kert végéből igazán megérdemel egy új életet, ugye? Egy kis suvickolás, és mehetnek bele az almák és az úszógyertyák! Meseszép!

Az előző ötlet felturbózva! Gyertya az almában…

Alma egy kevés kerti, zöld, bukszus ággal. Csokorba kötve, nekem nagyon tetszik!

A legegyszerűbb asztali dekoráció, ami csak létezik. Egy nagy fakéreg, pár kiló meseszép zöld alma. Ha marad az almákból, ültetőket is készíthetünk belőlük.

Hatalmas üvegvázákat szépen telerakunk almákkal - picit feszüljenek bele az üvegbe - majd töltsük fel vízzel, és tegyünk egy-egy szál hortenziát a vázák tetejére. Az almáknak azért jó, hogy belefeszülnek az üvegbe, mert különben a víz miatt felúsznak a víz tetejére!

Végül, de nem utolsó sorban, hoztam egy kakukktojást. Alma, a javából, de nem ennivaló, inkább pihenésre kiváló. Patchwork, anyagmintákból is varrhatunk almát.


Még több őszi ötletért kattints!
Különleges őszi dekoráció: festett tökök
Mesebeli októberi virág dekorációkDekorálj almával - eredeti, egyszerű, különleges Reviewed by brandtdia on 17:00 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

All Rights Reserved by ÜNNEPI DEKORÁCIÓK © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Üzemeltető: Blogger.